Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Diamell kapi - dodaci prehrani

Opis
Diamell kapi - dodaci prehrani

Diamell kapi sadrže etanolnu iscrpinu korijena vodopije (Cichoriae radix), komušina graha (Phaseoli pericarpium), korijena maslačka (Taraxaci radix) i lista breze (Betulae folium).

Korijen vodopije i korijen maslačka sadrže inulin, stimulativno utječu na cjelokupni metabolizam te pomažu u normalizaciji šećera u krvi. Komušina graha djeluju kao blago sredstvo za snižavanje šećera, a posjeduje i diuretski učinak. List breze djeluje diuretski, potiče izlučivanje tekućine iz organizma putem mokraće te tako ispire mokraćne puteve i štiti ih od infekcija koje su česte kod povišenog šećera.

Neto količina: 30ml

Primjena

Pomažu regulaciji šećera u krvi.

Preporučaju se kod

  • kod graničnih vrijednosti šećera u krvi
  • kao dopunska terapija povišenog šećera u krvi.
Doziranje

Način pripreme Diamell kapi: 3 puta na dan popiti po 20 kapi s malo vode

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci