Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

FIT LAX prašak

Opis
FIT LAX prašak

Sastav

5 g praška (1 čajna žličica) sadržava 3,5 g ljuskica sjemena indijskog trpuca (Plantaginis ovatae testa.).
Ostali sastojci: sladilo aspartam, manitol, aroma čokolade. Sadrži izvor fenilalanina!

Djelovanje

Djelatnu komponentu Fit Lax praška čine mljevene ljuske sjemena indijskog trpuca. Njihovo je glavno svojstvo bubrenje čime daju osjećaj sitosti.

Čuvati pri temperaturi do 25 °C, zaštićeno od svjetla i vlage.
Nakon svake primjene bočicu dobro zatvoriti.
Čuvati izvan dohvata male djece!

Primjena

Fit Lax je biljni preparat koji se koristi kao pomoć pri mršavljenju jer smanjuje osjećaj gladi, regulira probavu na prirodan način i uklanja opstipaciju (zatvor) koja je čest problem u redukcijskim dijetama. Fit Lax smanjuje apsorpciju masti, snižava razinu kolesterola u krvi čime dodatno utječe na gubitak tjelesne težine i razgradnju prekomjernog masnog tkiva. Fit Lax pomaže u kontroli razine šećera u krvi, sadrži umjetno sladilo te ga mogu uzimati i osobe oboljele od šećerne bolesti.

Doziranje

Način primjene

Preporuča se primjena Fit Lax praška dva puta na dan 30 min. prije obroka.
Priprema: jednu ravno napunjenu čajnu žličicu promiješati s 1-1,5 dl vode i odmah popiti. Nakon toga potrebno je popiti još jednu čašu vode. Tijekom dana valja popiti 1-2 litre tekućine kako bi se osigurala potpuna učinkovitost. Potrebno je pridržavati se preporučene dnevne doze.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
U početku uzimanja Fit Lax praška može se pojaviti osjećaj nadimanja i punoće koji prestaje nakon nekoliko dana.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci