Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Hemoroidin

Opis
Hemoroidin

Pakiranje

20 kapsula

Aktivni sastojci iz citrusa i veprine pomažu kod hemoroida i problema sa venama

Hemoroidi su jedna od najčešćih tegoba koju je velika većina iskusila barem jednom u životu. U slučaju hemoroida, unutarnje i vanjske vene u analnoj zoni su iritirane i natečene što izaziva bol, svrbež, krvarenje, žarenje i općenito neugodni osjećaj.

Hemorodin kapsule su jedinstveni proizvod na našem tržištu, namijenjen zdravlju vena u analnoj zoni. Za razliku od gelova i krema, Hemorodin jedini djeluje iznutra, na bolne vene koje uzrokuju hemoroide. Preparat sadrži kombinaciju dva bioflavonoida - diosmina i hesperidina - u omjeru 9:1, koji ima dokazano djelovanje. Radi još boljeg učinka, „Hemoroidinu“ je dodan ekstrakt veprine (Ruscus Aeculatus), koji se tradicionalno koristi u slučajevima hemoroida i varikoznih vena.

Primjena

Bioflavonoidi iz citrusa i veprina:
- ublažavaju simptome hemoroida
- reduciraju učestalost pojave hemoroida
- pružaju prirodnu pomoć venama
- jačaju kapilare

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci