Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Hialuron direct

Opis
Hialuron direct

Sastojci 

hijaluronska kiselina

SASTAV

Jedna tableta sadrži 20 mg hijaluronske kiseline.

OPREMA

Kutija sa 30 tableta u blisterima.

NAČIN ČUVANJA

Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi do 25°C, izvan dohvata djece.

ROK VALJANOSTI

Naveden je na kutiji.

Primjena

Namjena

kod osteoartritisa
kod povreda zglobne hrskavice
kod degenerativnih promjena zglobova
kod sportskih ozljeda
kod otežane pokretljivosti, bolova i zakočenosti zglobova

SVOJSTVA I PODRUČJA PRIMJENE

Hijaluronska kiselina je glavni sastojak sinovijalne tekućine koja se nalazi u zglobovima i neophodna je za podmazivanje zglobne hrskavice. Sa starenjem organizma proizvodnja hijaluronske kiseline se smanjuje što dovodi do smanjenja viskoznosti i sve većeg razrjeđenja sinovijalne tekućine. Zglobovi postaju bolni i teško pokretljivi. Slično je i kod osteoartritisa kada hrskavica i druge zglobne strukture počinju propadati, a upalni proces u zglobovima dovodi do smanjene proizvodnje hijaluronske kiseline, što ima za posljedicu smanjeno podmazivanje zglobova. Redovito uzimanje hijaluronske kiseline pospješuje podmazivanje zglobova, povećava viskoznost sinovijalne tekućine, hrani zglobnu hrskavicu te omogućuje zglobovima da sačuvaju gipkost i pokretljivost.

Doziranje

NAČIN PRIMJENE

Uzima se 1 do 2 tablete na dan s nešto tekućine, uz obrok.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci