Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Immun44®

Opis
Immun44®

Immun44® dodatak prehrani za jačanje obrambenih snaga organizma:

- blokira viruse
- neutralizira slobodne radikale koji opterećuju imunološki sustav
- stabilizira imunološki sustav
- ponovno puni akumulatore obrambenog sustava

Immun44® kapsule i sirup sadrže posebni Cistus-Plantovir® ekstrakt s antivirusnim djelovanjem te 44 bioaktivne vitalne tvari koje ponovno pune ispražnjene akumulatore imunološkog sustava:

Imunološki sustav, tj. obrambeni sustav ljudskoga tijela, snažan je prirodni zaštitni faktor protiv bakterija, virusa i gljivica. U slučaju njegovog slabljenja, javlja se niz tegoba uzrokovanih različitim uzročnicima. Pad imuniteta obično započinje s bezopasnom hunjavicom ponekad praćenom glavoboljom, a prije nego što stignemo uvidjeti da su tegobe ozbiljne i nešto poduzmemo, tijekom slijedećih nekoliko dana pojavljuju se i ozbiljniji problemi koji svi zajedno rezultiraju osjećajem klonulosti i iscrpljenosti.

Djeca, stariji ljudi i osobe izložene stresu pripadaju rizičnim skupinama koje su posebno ugrožene te postoji veća opasnost da će doći u situacije koje opterećuju imunološki sustav. Upravo zbog toga im je potrebna dodatna zaštita.

S prehrambeno-medicinskog stajališta za zdravlje imunološkog sustava od elementarne je važnosti da su u organizmu prisutne dostatne količine vitamina, minerala, elemenata u tragovima te posebno antioksidansa koji štite stanice u tijelu. Upravo zato je razvijen Immun 44 koji sadrži 44 bioaktivne tvari koje jačaju imunitet (vitamini, minerali, elementi u tragovima).

Osim te 44 bioaktivne tvari, Immun 44 sadrži i Cistus-Plantovir® ekstrakt iz sivog dlakavog bušina (Cistus incanus ssp. creticus), vrlo prilagodljive biljke rasprostranjene sve od Kavkaza do Sredozemlja. Još ga se u antici upotrebljavalo kao prirodni lijek protiv upalnih tegoba najrazličitije vrste. Prema najnovijim saznanjima, određene vrste bušina (kao sivi dlakavi bušin) ne samo da ublažavaju upale, već pokazuju i antivirusno djelovanje.

Primjena

Immun44® kapsule i sirup:

Blokiraju viruse

Biljni ekstrakt Cistus-Plantovir® u velikoj mjeri fizički veže viruse i bakterije te na taj način sprječava njihovo prodiranje u tjelesne stanice i razmnožavanje.  

Stabiliziraju imunološki sustav

Organski vezani elementi u tragovima potiču djelovanje enzimskih kompleksa za imunostabilizaciju i na taj način jačaju urođene tjelesne obrambene snage.

Neutraliziraju slobodne radikale koji opterećuju imunološki sustav

Antioksidansi (biljna zaštitna sredstva) štite tijelo neutralizacijom radikala koji opterećuju obrambeni sustav i na taj se način ublažavaju upalni procesi.    
 

Ponovno pune akumulatore obrambenog sustava

Kompleks od 44 bioaktivne tvari (vitamini, minerali, elementi u tragovima) ponovno puni depoe hranjivih tvari u tijelu i na taj način osigurava optimalnu i cjelovitu zaštitu.

Doziranje

Immun44® kapsule - način uporabe

Za preventivnu i pojačanu zaštitu organizma

Odrasli: 3 kapsule dnevno (ujutro, u podne, uvečer) 

Važna napomena o uporabi

Immun44® kapsule mogu se uzimati i tako da se biljne kapsule otvore, a sadržaj umiješa u tekućinu, kao što su sok od naranče, mlijeko ili jogurt. Ispražnjena se kapsula ne treba uzimati.

Immun44® sirup - način uporabe

Za preventivnu zaštitu organizma

Djeca od 1 - 4 godine: 1 x dnevno ¼ mjerice (oko 5 ml)
Djeca starija od 4 godine i odrasli: 1 x dnevno ½ mjerice (oko 10 ml)

Za pojačanu zaštitu organizma

Djeca od 1 - 4 godine: 1 x dnevno ½ mjerice (oko 10 ml)
Djeca starija od 4 godine i odrasli: 1 x dnevno 1 mjericu (oko 20 ml)

Drugi proizvodi proizvođača

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci