Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Imuno čaj - dodaci prehrani

Opis
Imuno čaj - dodaci prehrani

Imuno čaj sastoji se od osušenog cvjeta nevena (Calendulae flos), lista melise (Melissae folium), ploda šipka (Cynosbati fructus), lista kadulje (Salviae folium) i biljke bijele imele (Visci albi herba). Neven sadrži karotenoide i flavonoide koji svojim antioksidativnim učinkom štite stanice te jačaju otpornost organizma. Imela dopunjuje djelovanje nevena. Listovi melise i kadulje sadrže eterična ulja koja djeluju antivirusno, antibakterijski i antimikotski. Šipak jača organizam i daje ugodan okus čaju. Čaj se može piti u toku same bolesti ili u fazama oporavka, kada je obrambeni sustav organizma oslabljen. S obzirom na ugodan okus preporuča ga se piti i svaki dan ili u kurama kad osjetimo potrebu da bi trebalo ojačati organizam.

Neto količina: 80g

Primjena

Imuno čaj se preporuča:

- za jačanje obrambenih snaga organizma u toku same bolesti (gripa, upale dišnih puteva, herpes, virusne bradavice)
- u fazama oporavka od bolesti kada je organizam oslabljen
- kao prevencija razvoja bolesti u stanjima iscrpljenosti i stresa
- povremeno za jačanje organizma

Doziranje

Način pripreme Imuno čaja

U 1 L kipuće vode staviti 2 žlice čajne mješavine, pustiti da odstoji poklopljeno 15 minuta uz povremeno miješanje, procijediti. Piti tokom dana.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci