Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Influstop

Opis
Influstop

Sastojci 

ekstrakt biljke Filipendula ulmaria, ekstrakt propolisa, vitamin C

SASTAV

Jedna šumeća tableta sadrži 100 mg ekstrakta končare (vodeno-alkoholni ekstrakt biljke Filipendula ulmaria), 60 mg vitamina C, 30 mg ekstrakta propolisa sa 12% ukupnih bioflavonoida računatih kao galangin.

OPREMA

Kutija sa 10 šumećih tableta.

Čuvati na tamnom i suhom mjestu, pri temperaturi do 25 °C, izvan dohvata djece.

Primjena

Namjena 

za ublažavanje simptoma gripe i prehlade
prirodna pomoć za jačanje otpornosti organizma

SVOJSTVA I PODRUČJA PRIMJENE

U hladnije doba godine, često se javljaju gripe i prehlade. Tome pogoduje nedovoljna prilagodba organizma na sezonske promjene, fizička iscrpljenost, boravak u zatvorenim prostorijama gdje se zadržava mnogo ljudi, suhi zagrijani zrak, te prehrana siromašna svježim voćem i povrćem.
Gripa i prehlada često se javljaju istodobno, no, radi se o dva različita, točno definirana poremećaja zdravlja. Gripa obično počinje naglo s visokom temperaturom i zimicom, bolovima u mišićima i zglobovima, glavoboljom, ponekad praćena promuklošću i kašljem. Kod prehlade su opći simptomi manje izraženi, a prevladavaju kihanje, šmrcanje, kašalj, suzenje, otežano disanje kroz nos, glavobolja, osjećaj težine u glavi, bol u ušima, malaksalost i umor. Kada organizam počne pokazivati prve znakove prehlade ili gripe, vrijeme je za Influstop.
Influstop šumeće tablete snažna su kombinacija ekstrakta biljke Filipendula ulmaria, vitamina C i propolisa, korisnih za ublažavanje simptoma gripe i prehlade. Filipendula ulmaria sadrži spojeve salicilne kiseline, eterično ulje, flavonoide i tanine. Zahvaljujući tom bogatom sadržaju učinkovitih tvari ima višestruko djelovanje na simptome prehlade. Tako kod vrućice snizuje tjelesnu temperaturu i smanjuje bolove, naročito kod glavobolja povezanih s gripom i prehladom.
Istovremeno smanjuje otečenost sluznice dišnih putova i stvaranje sluzi. Vitamin C ima značajnu ulogu u jačanju imunološkog sustava te se stoga pojačano troši prilikom infekcija. Kao snažan antioksidans neophodan je za zaštitu cijelog organizma, a kako ga ljudsko tijelo ne može samo proizvesti, potrebno ga je svakodnevno dodatno uzimati.
Propolis je prirodni antibiotik koji uspješno suzbija brojne bakterije, gljivice i viruse. Ima snažan protuupalni učinak i djeluje stimulativno na obrambene sposobnosti organizma, čime upotpunjuje zaštitno djelovanje vitamina C.

Doziranje

NAČIN PRIMJENE

Uzima se 1 šumeća tableta na dan, otopljena u čaši vode.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci