Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Metabolan® kapsule

Opis
Metabolan®  kapsule

Sastojci 

visokodozirana gama-linolenska kiselina iz ulja boreča, vitamin E

SASTAV

Jedna kapsula sadrži 350 mg ulja boreča s najmanje 18% gama-linolenske kiseline (GLA) i 10 mg prirodnog vitamina E.

OPREMA

Kutija sa 90 kapsula u bočici.

NAČIN ČUVANJA

Čuvati na tamnom i suhom mjestu, pri temperaturi do 25° C.

ROK VALJANOSTI

Otisnut na bočici.

Primjena

Namjena 

biljni aktivator metabolizma
kod smanjenja tjelesne težine
za održavanje poželjne tjelesne težine
potiče metabolizam i bržu razgradnju masnih rezervi u tijelu

SVOJSTVA I PODRUČJA PRIMJENE

Metabolizam podrazumijeva mijenu tvari, tj. ukupnost svih biokemijskih procesa koji se odvijaju u organizmu. Za normalno odvijanje i aktiviranje metabolizma od velika su značaja nezasićene masne kiseline, naročito gama-linolenska kiselina (GLA). GLA je biološki visoko aktivna tvar, a nastaje iz linolne kiseline koja se u uvjetima zdrave prehrane bogate biljnim uljima unosi u tijelo isključivo hranom. GLA ima specifičnu ulogu u metabolizmu masti. Kao aktivator metabolizma pospješuje pretvorbu masti u korisnu energiju. Taj biokemijski mehanizam omogućuje da se masne naslage lakše gube iz tijela. Metabolan® kapsule na posve prirodan način nadomještaju nedostatak GLA, čime osiguravaju optimalan metabolizam i bržu razgradnju pohranjenih masnih naslaga.

Doziranje

NAČIN PRIMJENE

Kod normalizacije tjelesne težine i razgradnje masnih naslaga u tijelu, preporučuje se uzimanje 1-2 Metabolan® kapsule uz glavne obroke, 2-3 puta na dan.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci