Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

MethodDraine Detox Jabuka

Opis
MethodDraine Detox Jabuka

MethodDraine Detox jedinstveni je dodatak prehrani koji sadrži 11 aktivnih biljaka. Ova 100% prirodna metoda detoksikacije pomaže organizmu da eliminira toksine na jednostavan način, zahvaljujući zajedničkom učinku različitih biljaka, koje djeluju na 3 glavne faze detoksikacije.

Primjena

Neutralizacija
Organizam prepoznaje toksine i pretvara ih u supstance koje se mogu izlučiti.

Zaštita
Djelujući na toksine u organizmu se stvaraju različiti slobodni radikali, elektroni koji oštećuju stanice i ubrzavaju njihovo starenje.
MethodDraine Detox zahvaljujući antioksidativnom djelovanju aktivnih sastojaka zelenog čaja, štiti organizam od slobodnih radikala.

Eliminacija
Biljke stimuliraju glavne filtre za čišćenje (jetru, bubrege, kožu i probavu) na izlučivanje toksina.

OKUS JABUKE – formula bez joda, prilagođena hipertiroidnim bolesnicima

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci