Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

MethodDraine Slimming

Opis
MethodDraine Slimming

Pakiranje

250ml

Ako imate prekomjernu tjelesnu težinu i želite smršaviti, mršavljenje prehranom nije dovoljno! Svakako da promijenjene prehrambene navike i izbalansirana prehrana predstavljaju temelj za gubitak suvišnih kilograma, ali za kvalitetan rezultat potreban je i kvalitetan, a opet bezopasan dodatak prehrani kao snažna potpora za željeni gubitak suvišnih kilograma.

Primjena

MethodDraine Slimming je klinički dokazan visoko učinkovit i siguran proizvod za koji je svojstveno:
• regulacijski djeluje na 2 direktna fronta: zalihe masnih stanica i njihovo sagorijevanje, metabolizam šećera koji se posljedično pretvaraju u mast
• nema povratka izgubljenih kilograma (nema yo-yo efekta)
• osobe u kontroliranim studijama koje su tijekom 8 tjedana provodile redukcijsku dijetu uz pomoć MethodDraine Slimming izgubile su čak 8,5% tjelesne težine, uz smanjenje opsega struka za velikih 7,5 cm, a opsega boka za 4 cm, što dokazuju 2 provedene kliničke studije u Poljskoj i Italiji.
• indirektno suzbija celulit

Indikacije za korištenje MethodDraine Slimming proizvoda:
- Preveliki unos hrane
- Zadržavanje vode u tijelu
- Celulit
- svim osobama koje žele smanjiti tjelesnu težinu i obujam tijela.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci