Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Multi Zoo

Opis
Multi Zoo

Pakiranje

30 tableta

To su vitaminske "žvakaće" tablete namijenjene djeci koje, za razliku od konvencionalnih dražeja, mogu se sažvakati. Sastojci tableta su isključivo prirodnog porijekla. Po kvaliteti, sastavu i po cijeni predstavljaju izuzetno povoljan proizvod. Na tržištu danas ima mnogo preparata nalik na vitamine, zašećerenih sintetičkih proizvoda, ali da li je poželjno ih davati baš djeci? Naime, sastojci koji nisu prirodni, po svojoj iskoristivosti i djelovanju daleko zaostaju za prirodnim sastojcima. U većini zemalja djeca predškolskog i školskog uzrasta, vrlo često nemaju idealnu prehranu. Uravnotežena i u svakom pogledu pravilna prehrana igra odlučujuću ulogu, upravo u ovom uzrastu.

Razni defekti mogu uzrokovati ozbiljne probleme u zdravlju i svakodnevnoj aktivnosti djece, a mogu imati posljedice i na kasniji život već odrasle osobe. Osnovni cilj prehrane nije da se napuni želudac praznim kalorijama (slatkiši, čokolada, peciva od bijelog brašna), već da se organizam domogne opt imalnih količina hranjivih sastojaka, vitamina da bi se osiguralo optimalno funkcioniranje tijela. Većina djece nema osiguranu optimalnu prehranu. Vanjski utjecaji poput stresa, umjetnog osvjetljenja, radioaktivnog zračenja, zagađenja okoline, konzervansa i lijekova, znatno pojačavaju potrebu za unosom vitamina kod svih ljudi, a posebno u mladih organizama koji rastu.
Djeca brzo prihvaćaju ove tablete zbog ukusa i oblika.

Primjena

Optimalan omjer važnih vitamina za pravilan razvoj djeteta Odličan okus šumskog voća

Doziranje

Samo 1 tableta na dan

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci