Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Nupo dijetalni napitak malina/borovnica

Opis
Nupo dijetalni napitak malina/borovnica

Dijetalna hrana za posebne prehrambene potrebe, za smanjenje i kontrolu prekomjerne tjelesne mase i pretilosti.

Hrana u prahu za uporabu kod vrlo niskoenergetskih dijeta (<800 kcal). 6 porcija proizvoda dnevno osigurava potrebnu količinu hranjivih tvar te ih se uzima kao jedini izvor prehrane, ali najviše šest tjedana uzastopce. Vrlo je važno da konzumirate svih 6 porcija na dan. Ugodna slatkoća svježih malina i borovnica čini ovaj napitak laganim i odličnog okusa. Nupo dijetalni napitak s okusom malina/borovnica (shake) može se nadopuniti sa smrznutim ili svježim malinama i borovnicama.

Možete ga konzumirati kao potpunu zamjenu hrane u 6 obroka dnevno ili kao niskokalorični popodnevni napitak međuobrok (115 kalorija po porciji) kojim ćete utažiti glad.

Za optimalan gubitak suvišnih kilograma, zamijenite vaše obroke napitkom s okusom malina/borovnica (shake) ili nekim drugim proizvodom iz Nupo kolekcije potpunih zamjenskih obroka s vrlo niskim sadržajem kalorija. Kada zamijenite vaše obroke sa 6 porcija dijetalnih napitaka (shake) ili dijetalnih juha, dnevno nećete konzumirati više od 700 kalorija, a time ćete učinkovito mršavjeti. Dodatna prednost Nupa je što sadrži sve vitamine, minerale i hranjive tvari koji su potrebni vašem tijelu.

Primjena

Šest laganih, punovrijednih obroka dnevno, gdje svaki obrok sadrži samo 115 kcal, ima optimalnu kombinaciju hranidbenih tvari. Dnevno unosite više od 65 grama bjelančevina koje pomažu održavanju mišićne mase i ugljikohidrate koji vam osiguravaju  energiju. Također, unosite i dovoljnu količinu masnoća i više od 20 grama vlakana koji su dobri za probavu. Djeluje zasitno, hrani mišiće, i daje energiju potrebnu za mršavljenje. Ujedno čuva tijelo od manjka esencijalnih vitamina.

Nupo dijetalna prehrana - potvrđena u više od 50 kliničkih studija rezultira prosječnim gubitkom tjelesne težine: 12,3 kg u osam tjedana! Uz Nupo dijetalne napitke možete promijeniti životne i prehrambene navike da na zdrav način gube višak kilograma, centimetre i tjelesne masnoće.

Doziranje

Nupo dijetalni napitak pakiranje od 384 g dovoljno je za 12 obroka (2 dana po 6 obroka dnevno). 12 vrećica Nupo dijetalnog napitka za 12 obroka idealna je i praktična  za uporabu bilo gdje. Dovoljno je u shakeru promućkati sadržaj vrećice s 2,5-3 dcl vode i Vaš zdrav obrok je spreman.

Priprema

U shaker ili blender ulijte 2,5-3 dcl vode. U vodu stavite 1 porciju/mjericu Nupo dijetalnog napitka i dobro promućkajte odnosno uključite blender. Za koju minutu Vaš zdravi obrok je spreman.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci