Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Planta PT kapi - dodaci prehrani

Opis
Planta PT kapi - dodaci prehrani

Planta PT kapi sadrže etanolnu iscrpinu lista ružmarina (Rosmarini folium), lista koprive (Urticae folium), cvijeta i lista gloga (Crataegi summitas) i zeleni majčine dušice (Serpylli herba). Listovi ružmarina sa svojim sastojcima djeluje poticajno na cirkulaciju, a time i na bolju prokrvljenost tkiva. Ružmarin također potiče rad probave i uklanja mučninu. Glog pomaže zdravijem radu srca, pojačava srčanu prokrvljenost, djeluje pozitivno na cirkulaciju i krvni tlak. List koprive djeluje na izmjenu tvari. Zbog visokog sadržaja vitamina i minerala, pomaže jačanju organizma. Majčina dušica sa svojim djelatnim tvarima dopunjuje pozitivan učinak na cirkulaciju i krvni tlak.

Neto količina: 30ml

Primjena

Planta PT kapi se preporučuju:

  • kod osoba s niskim krvnim tlakom (smanjuju osjećaj slabosti, mučnine i vrtoglavice, pospanosti te trnce koji se često javljaju u osoba s niskim tlakom)
  • za osobe s lošom cirkulacijom
Doziranje

Način pripreme Planta PT kapi

3 puta na dan popiti po 30 kapi s malo vode

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci