Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Reumavit čaj - dodaci prehrani

Opis
Reumavit čaj - dodaci prehrani

Suban Reumavit čaj sastavljen je od biljke suručice (Spiraeae herba ), lista koprive (Urticae folium), biljke mravinca (Origani herba), cvijeta kamilice (Chamomillae flos), cvijeta bazge (Sambuci flos) i ploda komorača (Foeniculi fructus). Suručica djeluje diuretski, potiče izlučivanje tekućine iz organizma, a zbog svojih spojeva salicilne kiseline djeluje smirujuće na upalu (antiflogistično) i olakšava bolove (analgetski učinak). Diuretski djeluje i kopriva te tako utječe na mjenu tvari. Kamilica smiruje upalu i opušta. Bazga i komorač daju ugodan okus čaju, a komorač djeluje i spazmolitično.

Neto količina: 80g

Primjena

Reumavit čaj se preporuča:

- olakšava tegobe u zglobovima i mišićima reumatskog porijekla
- olakšava tegobe nastale zbog povreda mišića i zglobova
- smiruje upalu
- za bolju pokretljivost

Doziranje

Način pripreme Reumavit čaja

Čaj se priprema tako da u 1 litru kipuće vode dodamo 2 žlice čaja, pustimo da odstoji poklopljeno 20 minuta uz povremeno miješanje, procijedimo i pijemo tokom dana.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci