Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Spiru-tein - Borovnica

Opis
Spiru-tein - Borovnica

Spiru-Tein je hranjivi dijetni obrok dizajniran za postizanje i čuvanje zdrave tjelesne težine, namijenjen za osobe na dijeti, prezaposlene s malo vremena te aktivne rekreativce i sportaše. Spiru-Tein se odlično uklapa u suvremeni tempo u kojem imamo malo vremena za pripravu zdravog obroka, i stoga je odličan izbor za zaposleni, uredski tip današnjice. Ono što Spiru-Tein izdvaja od drugih dijetalnih obroka i daje mu vrijednost je njegov sastav.

Spiru-Tein odlikuje visoka hranjiva vrijednost sadržaja uz 0% masti, lagana probavljivost i praktičnost primjene. Spiru-Tein je Nature's Plus proizvod koji je već 20 godina prisutan na svjetskom tržištu. Uz svu konkurenciju, Spiru-Tein je ostao zamjenski obrok broj 1 u svijetu te svakoga sata tisuće ljudi uživa u okusima Spiru-teina. Spiru-Tein je delikatesni dijetni obrok, od samo 99 kalorija, koji osim bogatog okusa donosi i bogatstvo sastojaka!

Primjena

Istinski je užitak počastiti se ukusnom poslasticom za koju znate da je dobra za Vas na svaki način. Spiru-Tein Vam daje esencijalne sastojke proteina, sve dnevno potrebne vitamine, minerale i ostale hranjive tvari poput enzima, spiruline i vlakana. Djeluje zasitno, hrani mišiće, i daje energiju potrebnu za mršavljenje odnosno zdravu kontrolu težine. Ujedno čuva tijelo od manjka esencijalnih vitamina.

Probavni enzimi u Spiru-Teinu, poput bromelaina i papaje, pomažu probavljivost, a u Spiru-Tein su dodana i dijetetska vlakna, što sve zajedno djeluje na zasićenost tijela iznutra, bez opterećivanja, dapače uz regulaciju probave. Spiru-Tein isporučuje puni biološki profil aminokiselina iz biljnog izvora (tripartni protein riža + grašak + soja) ili sirutke, obogaćen vitaminima i mineralima, antioksidansima i fitonutrijentima.

Doziranje

Small
Vrećica Spiru-Tein za 1 obrok idealna je za uporabu izvan kuće i degustaciju okusa. Dovoljno je u shakeru promućkati sadržaj vrećice s mlijekom u pauzi za ručak i Vaš zdrav obrok je spreman.

Medium
Spiru-Tein pakiranje od pola kg dovoljno je za 17 obroka.

Large
Pakiranje Spiru-Tein od 1 kg dovoljno je za 34 obroka.

Priprema

U shaker ili blender ulijte 2,5 dl malomasnog hladnog mlijeka ili vode. U mlijeko/vodu stavite 1 mjericu Spiru-Teina i dobro promućkajte odnosno uključite blender . Za koju minutu Vaš 100%zdravi obrok je spreman.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci