Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Spiru-tein - Sirutka čokolada

Opis
Spiru-tein - Sirutka čokolada

SPIRU-TEIN® whey je izolat proteina sirutke proizveden mikrofiltracijom. Protein sirutke vrhunske kvalitete koji ima biološku vrijednost 100, što ga čini proteinom visoke hranjive vrijednosti. Odličan je izvor esencijalnih aminokiselina za tijelo sportaša ili aktivne osobe, osobito zbog bogatog udjela tzv. BCAA, aminokiselina razgranatih lanaca. Protein sirutke je standarni izbor proteina za aktivno tijelo koje ima veći postotak mišićne mase, odnosno tijelo u izgradnji mišićne mase. Protein sirutke je također podrška obrambenim snagama organizma i imuno sustavu.

SPIRU-TEIN® sirutka je funkcionalni obrok za aktivne osobe koje aktivno i redovito vježbaju, kojima pruža izvor punovrijednih proteina s 0% masti. Odličnog je okusa i pojačane hranjive vrijednosti s vitaminima, mineralima, enzimima i vlaknima, baš poput klasičnog SPIRU-TEIN-a. Može se uzeti kao brz i hranjiv proteinski shake poslije treninga ili za dnevnu dopunu unosa proteina. SPIRU-TEIN® sirutka je odličan izbor za učinkoviti oporavak i obnovu mišića, energetski shake izvrsnog okusa za podršku općem zdravlju i vitalnosti.

Primjena

Za oporavak sportaša nakon treninga

Visoko hranjivi protein za pothranjene osobe

Obrok proteina s 0% masti, obogaćen vitaminima i mineralima

Dodani enzimi i vlakna za poboljšanu probavljivost

Doziranje

Plakiranje: 476 g, 14 obroka  //  vrećice 28g

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci