Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tribestan

Opis
Tribestan

Tribestan je nehormonski prirodni biljni proizvod izrađen iz biljke Tribulus Terrestris L. Tribulus Terrestris L. je ljekovita biljka koja se tradicionalno koristi na prostoru Istočne Europe, Indije i Kine kao stimulator za muškarce i žene te sredstvo za jačanje snage organizma, vitalnost i izdržljivost. Tribestan poboljšava seksualne funkcije, ubrzava oporavak organizma nakon fizičkih i psihičkih napora i olakšava postmenopauzalne simptome.

Primjena

Tribestan se koristi kao prirodni tonizirajući agens kod fzičke i mentalne preopterećenosti i za brži opravak nakon teških bolesti.

  • Kod sportaša i rekreativaca - povećava mišićnu masu i pomaže bržem oporavku organizma nakon treninga i natjecanja
  • Kod muškaraca - povećava libido, produžuje vrijeme erekcije, povećava broj i pokretljivost spermatozoida
  • Kod žena - povećava libido, regulira ovulaciju, smanjuje vazomotoričke simptome koji prate menopauzu, smanjuje apatiju i anksioznost.
Doziranje

Početna doza:  1 - 2 tablete 3 puta dnevno za vrijeme obroka (analize pokazuju da se uzimanjem Tribestana u razdoblju od najmanje 90 dana postižu najbolji rezultati).

Održavajuća doza: 1 - 2 tablete, 1 - 3 puta dnevno za vrijeme jela.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci