Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Žuti čaj

Opis
Žuti čaj

Pakiranje

50g

Žuti čaj Huo Shan Huang Ya (u prijevodu: „žuti izdanci Planine Huo“) je rijetka podvrsta žutog čaja izvornog kineskog autohtonog porijekla. Dobiva se iz biljke čajevca Camellia sinensis kao i zeleni čaj, ali se za razliku od njega bere ranije, dok su još listovi u obliku pupoljaka čime su očuvani svi antioksidansi. U kineskoj tradiciji i kulturi ovaj čaj ima dugu tradiciju još iz vladavine Ming i Qing dinastije, te se stoga smatra carskim, imperijalnim čajem Tijekom povijesti, zapostavila se njegova vrijednost, te je 1970.godine ponovno otkriven, otkada dobiva brojne nagrade u izborima za najprestižnije i najfinije vrste čaja. Popularan je među ljubiteljima čaja koji preferiraju jedinstven i osvježavajući okus, te blago slatkastu aromu.

Sastav

stav: žuti čaj (Camellia sinensis) 100 %

Primjena

Učinak žutog čaja:
- antioksidans
- ubrzava metabolizam
- čisti organizam
- štiti srce i krvne žile
- okrepljuje tijelo
- umanjuje posljedice stresa i umora

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci