Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Super-Intensive Dnevna Krema za lice

Opis
Super-Intensive Dnevna Krema za lice

ZA SUHU i ZRELU KOŽU

Djelotvorna mješavina sa 97% prirodno dobivenih sastojaka i certificiranim organskim ekstraktima.

Prirodni učinci Super-Intensive Dnevne Kreme za lice: Super-Intensive Dnevna Krema za kožu hrani, obnavlja i hidratizira suhu kožu.

Za kožu kojoj je potrebna dodatna vlažnost, ova intenzivna hidratantna krema sa prirodnim ovlaživačem kože jamči sigurno izlječenje suhoće. Organsko esencijalno ulje ruže gerancija je ključna za obnavljanje balansa i oživljavanje suhe puti. Uz korist Aloje Vere koja dodatno obnavlja, omekšava i hidratizira, koža će postati jako meka.

Aktivni sastojci: Esencijalno ulje ruže geranija, Aloja vera, Shea maslac, Kokosov maslac, Prirodn i glicerin, Ulje od grožđa, Zeleni čajevac, Kamilica i Vitamin E.

Volumen: 50 ml

Doziranje

Upute za korištenje: Umasirajte nježno u čistu kožu, izbjegavajući direktan kontakt s očima.

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci