Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Bionect ® Silverspray

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Bionect ® Silverspray

Zaštita i obnavljanje

Kombinacija hijaluronske kiseline i koloidnog srebra

Zaštita koloidnim srebrom

Srebro ima vrlo izraženo antibakterijsko, virucidno i fungicidno djelovanje, čime se smanjuje rizik od komplikacija liječenja. Silver i hijaluronska kiselina se međusobno nadopunjuju pozitivno u kontroli onečišćenja.

Obnova hijaluronskom kiselinom

Hijaluronska kiselina je sastavni dio ekstracelularnog matriksa vezivnog tkiva. Sa svojom sposobnošću vezanja velike količine vode u međustaničnom prostoru ubrzava procese molekula stanične migracije, zacjeljivanja i moduliranja žilnog tkiva, smanjujući mogućnosti ožiljka. Hijaluronska kiselina stvara idealno okruženje za sve fiziološke procese ozdravljenja ozljeda kože

Primjena

Bionect Silverspray štiti i obnavlja oštećenu kožu nakon:

  • Ozljeda
  • Porezotina
  • Opekotina 1. i 2.stupnja
  • Postoperativne rane

Što su medicinski proizvodi?

Medicinski proizvod jest instrument, naprava, uređaj, program, materijal ili drugi proizvod za humanu uporabu koji svoju osnovnu namjenu ne postiže na temelju farmakoloških, imunoloških ili metaboličkih svojstava i koji se upotrebljava samostalno ili u kombinaciji s programskom podrškom neophodnom za njegovu pravilnu uporabu.

Sponzorski članci