Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Aqua Maris sprej za grlo

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Aqua Maris sprej za grlo

Sastav

Bočica sadrži 30 ml pročišćene hipertonične morske vode.

Pakovanje

30 ml otopine, u staklenoj bočici.

Rok valjanosti

Otisnut je na pakovanju.

Način čuvanja

Čuvati pri temperaturi do 25ºC u dobro zatvorenoj bočici.

Način i mjesto izdavanja

Izdaje se bez liječničkog recepta u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama za promet na malo lijekovima i medicinskim proizvodima i ostalim prodajnim mjestima.

Doziranje

Namjena i način uporabe

Aqua Maris sprej za grlo hipertonična je morska voda za primjenu kod grlobolje.
Grgljanje morske vode, bogate mineralima i oligoelementima, tradicionalno se koristi u primorskim krajevima za ublažavanje nadražaja sluznice grla i usne šupljine.
Primjenjivati četiri do šest puta dnevno 3 do 4 raspršenja, usmjeravajući cjevčicu prema grlu. Prije uporabe, cjevčicu na zatvaraču zaokrenuti u vodoravan položaj. Za postizanje prvog raspršivanja potrebno je više puta pritisnuti zatvarač.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci