Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Bonisan®

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Bonisan®

Namjena

za brže uspavljivanje i dublji san
kod nesanica uzrokovanih uznemirenošću
za opuštanje i smirenje

Sastojci 

ekstrakt valerijane, hmelja i eterično ulje matičnjaka

SASTAV

Jedna kapsula sadrži 150 mg suhog ekstrakta korijena odoljena (Extr. Valerianae sicc.) s najmanje 0,15 % valerenske kiseline, 50 mg suhog ekstrakta šišarki hmelja (Extr. Humuli lupuli sicc.) i 5 mg eteričnog ulja matičnjaka (Citronellae aetheroleum).

OPREMA

Kutija sa 30 kapsula u blisteru.

NAČIN ČUVANJA

Čuvati na tamnom i suhom mjestu, pri temperaturi do 25° C.

UPOZORENJE

Držati izvan dohvata djece.

ROK VALJANOSTI

Naveden je na kutiji.

Primjena

SVOJSTVA I PODRUČJA PRIMJENE

Bonisan® kapsule za smirenje i protiv nesanice sadrže pažljivo međusobno usklađene ekstrakte ljekovitog bilja, koji se odavno koriste u narodnoj medicini za umirenje i relaksaciju organizma.
Ekstrakt hmelja pospješuje uvođenje u san, a odoljen ga produbljuje i produljuje. Matičnjak djeluje centralno smirujuće na živčani sustav.
Bonisan® kapsule sadrže i standardiziranu količinu valerenske kiseline u lipofilnom ekstraktu korijena odoljena, koja na prirodan način djeluje anksiolitički i harmonizirajuće na psihu.

Doziranje

NAČIN PRIMJENE

Kod nesanice uzima se 1-2 kapsule prije odlaska na spavanje.
Kod nemira, tjeskobe i razdražljivosti uzima se prema potrebi, 2-3 puta na dan po 1 Bonisan® kapsula.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci