Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Conprosta

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Conprosta

Conprosta tablete su standardizirani fitonutrijent čiji je osnovni sastojak polen uljane repice sa svim farmakološki aktivnim sastojcima.

CONPROSTA je čist biljni pripravak bez ikakvih kemijskih dodataka pa kao takav i bez nuspojava dakle potpuno siguran za uporabu. Prisutan je preko 30 godina u kliničkoj praksi zemlje proizvođača.Na kineskim klinikama je ispitan na tisućama pacijenata. Za američko tržište ima FDA certifikat još od 1984 godine,a u toj zemlji je prisutan preko 20 godina. Na našem tržištu Conprosta je prisutna već 5 godina. Primjena cvjetnog praha za poboljšanje i liječenje "muškog principa" ima dugu povijest u TCM. Naime, Kinezi ga slave u pjesmama i legendama, a pripravljaju u obliku čajeva, tinktura, praška, tableta (u novije vrijeme) cvjetni prah kao djelatnu tvar broj jedan za disfunkcije muškog urogenitalnog sustava i napose bolesti prostate!

Suvremena je kineska farmakologija 1984.g. formulirala moderan proizvod na starim temeljima tradicionalne recepture i medicine - tablete CONPROSTA, koje su u Kini najčešće primjenjivani lijek za tretranje BPH (dobroćudno povećanje prostate), kronične prostatitise, akutne nebakterijske prostatitise...

 

Primjena

Osim za liječenje dijagnosticiranih disfunkcija prostate, CONPROSTA je značajna pomoć pri ublažavanju simptoma muškog klimakterija - andropauze.

To je ujedno ona karika koja nedostaje, jer dok za ublažavanje menopauze imate puno pripravaka, za andropauzu nemate niti jedan preparat na našem tržištu.
Jednom godišnje, najbolje u jesen kad se simptomi od strane prostate najčešće javljaju ili pojačavaju, treba uzimati 3 puta 1 tabletu u toku 3 mjeseca. Time za svoje zdravlje činite puno: spriječavate rast prostate, podržavate njenu fiziologiju i prevenirate sve neugodne simptome.

Osim na samu prostatu CONPROSTA djeluje antidepresivno, poboljšava raspoloženje, popravlja odnos dobrog i lošeg kolesterola tako što povećava razinu dobrog - zaštitnog kolesterola (HDL-a), te jača imunitet cijelog organizma, što je ključ u očuvanju dobrog zdravlja i vitalnosti.

 

Doziranje

Preporučuje se uzimati tablete CONPROSTA u obliku kure od najmanje 3 mjeseca. U prvih mjesec dana uzimati 3x3 tablete dnevno, najbolje poslije jela. Nakon toga uzimati još 2 mjeseca 3x1 tabletu dnevno, a po potrebi i dulje.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci