Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Elson gel 300 g

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

Svojstva

Elson se primjenjuje kao kontaktno prijenosno sredstvo u ultrazvučnoj, elektrokardiografskoj, elektroencefalografskoj i drugim bioelektričnim dijagnostičkim metodama.Elson smanjuje otpor kože i lako omogućuje dobru provodljivost.Elson gel postiže i održava kontakt kod metoda kod kojih ne treba primjeniti povećan pritisak.Elson gel je topljiv u vodi, dobro se razmatuje, ne zamašćuje, ne nadražuje i ne oštećuje kožu.Lako se uklanja brisanjem.

Oprema

30 tuba od 300 g
12 posuda od 600 g
1 posuda od 4 kg

Čuvanje

Elson gel treba čuvati od smrzavanja.

Primjena

Način primjene

Elson gel se nanosi u tanku sloju na dijelove kože ili vlasišta koji dolaze u dodir s elektrodama, sondom i sl.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci