Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

FLOCETA ®

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
FLOCETA ®

SASTAV

AQUA, PROPYLENE GLYCOL, ALUMINIUM ACETATE - TARTARATE SOLUTION, CHAMOMILLA RECUTITA, CALENDULA OFFICINALIS, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, POLYSORBATE 80, METHYLPARABEN, DISODIUM EDTA, PROPYLPARABEN.

FLOCETA gel ne primjenjujte nakon isteka roka valjanosti!

FLOCETA gel čuvajte pri temperaturi do 250C, izvan dohvata djece.

Primjena

Kada koristimo FLOCETA gel?

FLOCETA gel je biljni pripravak namijenjen za njegu kože nadražene sunčanim opekotinama, ubodima insekata, opekotinama meduza, pretjeranim znojenjem, kao oblog pri oteklinama nastalim uslijed uganuća i udaraca te nakon brijanja i depiliranja.

Kako djeluje FLOCETA gel?

FLOCETA gel ublažava bol, osjećaj žarenja i svrbeža, te ugodno hladi i smanjuje otekline. Ekstrakti nevena i kamilice njeguju kožu i čine je mekom i glatkom.

 

Doziranje

Kako primjenjivati FLOCETA gel?

Na iritirano mjesto na koži, FLOCETA gel nanesite u tankom sloju više puta na dan. Na otekline gel nanesite u debljem sloju i oteklinu omotajte zavojem.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci