Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Herpehin stick

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Herpehin stick

Sastojci 

pantotenska i gama-linolenska kiselina, vitamin E

SASTAV

Stick sadrži: pantotensku kiselinu, vitamin E i gama-linolensku kiselinu.

OPREMA

Kutija sa stickom od 5 grama.

NAČIN PRIMJENE

Čuvati na tamnom i suhom mjestu, pri temperaturi do 25° C.

ROK VALJANOSTI

Naveden je na kutiji.

Primjena

Namjena 

kod isušivanja i brazdanja usana i okolne kože
za njegu usana kod izlaganja nepovoljnim vremenskim uvjetima

SVOJSTVA I PODRUČJA PRIMJENE

Pantotenska kiselina je kožni vitamin B skupine, koji potiče regeneraciju ispucanih i oštećenih usnica. Hrani, njeguje i obnavlja kožu oko usnica.
Vitamin E je faktor zaštite kože i zajedno s pantotenskom kiselinom ubrzava epitelizaciju kože i sluznice. Gama-linolenska kiselina kao uljna supstancija je sastavni dio svih membrana stanica kože, hrani ih, jača njihovu otpornost te sprečava isušivanje sluznice usana i okolne kože.
Herpehin štiti, njeguje i iscjeljuje oštećenu sluznicu usana i okolnu kožu, sprječava isušivanje i brazdanje kože oko usana. Herpehin je namijenjen svim odraslim osobama čija je koža osjetljiva na vremenske uvjete (vjetar, sunce, hladnoća) različita stresna stanja, mehanička oštećenja i iritacije. Herpehin ne sadrži umjetne boje niti konzervanse.

Način primjene

Herpehin stickom premazati usnice i okolnu kožu ujutro i navečer prije spavanja.
Žene primjenjuju Herpehin prije nanošenja kozmetike.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci