Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Nevenov melem

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Nevenov melem
Primjena

Pospješuje zacijelivanje kože i spriječava njezino oštećenje. Neven djeluje antibakterijski i protuupalno. Indiciran je za liječenje rana, opeklina i upalnih bolesti kože lokalnom aplikacijom. Nevenov melem ublažava ojedine, pomoć je kod hemeroida, pelenskog osipa, alergija. Potiče epitelizaciju i spriječava nastajanje gljivičnih infekcija, otklanja nadražaj kože nakon depilacije i uboda insekata. Pomoć je kod psorijaze, ekcema, nurodermitisa. Njeguje i pomaže brže zacjeljivanje, posebno kod crvenila i iritacija uzrokovanih prekomjenom  izlaganju suncu i toplini. 

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci