Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

PERSPI GEL – antiperspirant

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
PERSPI GEL – antiperspirant

Namjena pripravka - za primjenu kod prekomjernog znojenja i neugodnog mirisa. Proizvod  je namijenjen za žene i muškarce za uporabu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima, prsima, vlasištu i licu.

Primjena

Način primjene - Nanesite Perspi-Gel na vrhove prstiju i umasirajte na mjesta gdje se najviše znojite: dlanovi, stopala, ispod pazuha ili na lice. Mora se nanositi na čistu i suhu kožu na večer prije spavanja. Perspi-gel® primjenjujte kroz 30 dana, jer će te tada postići najbolje rezultate, a nakon toga počnite ga primjenjivati svaku drugu večer. Za primjenu na licu nanesite Perspi-Gel na potpuno čistu kožu bez šminke. Perspi-Gel sadrži svojstva protiv bora i starenja kože.

Za sve tipove kože, za žene i muškarce.

 

Djelovanje - Perspi-Gel® ne sadrži aluminij, alkohol i paraben, izuzetno je nježan te se može upotrebljavati i na dijelovima tjela gdje se uobičajena sredstva protiv znojenja ne preporučuju, a to je LICE. 

Uspos tome što je blag i dalje je izrazito djelotvoran kad ga se primjenjuje pod pazuhom na dlanovima i stopalima.

Perspi-Gel® su stvorili talijanski znanstvenici iz područja kozmetike i nutricije, a djeluje puput botox injekcija u pazuhu. Botulinski toksin vrlo je efikasan u smanjivanju nivoa znojenja jer blokira specifične bjelančevine koje otpuštaju acetilholin. Acetilholin je kemijski neurotransmiter, a tijelo ga proizvodi kao glasnika živčanom sustavu da je tijelu potrebno se oznojiti. Ako se acetilholina stvara previše, tijelo se počinje pojačano znojiti.

Perspi-Gel® stvoren je da djeluje protiv takve nagle situacije te vraća znojenje u normalne granice.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci