Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

PERSPI GUARD – antiperspirant u spreju

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
PERSPI GUARD – antiperspirant u spreju

Namjena proizvoda - za primjenu kod prekomjernog znojenja. Proizvod  je namijenjen za žene i muškarce za uporabu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na prsima.

Primjena

Način primjene - Protresite bočicu i nanesite na čistu i suhu kožu prije spavanja. Sprej se rasprši 2-3 puta i pričeka da se osuši. Ujutro nakon pranja, može se nanijeti parfimirani dezodorans. Preporuka: u početku primjene nanositi pet večeri za redom, zatim postupno smanjivati na svaku drugu, treću, četvrtu i petu večer.

Dalje nanosti 1 do 2 puta tjedno, odnosno po potrebi.

Djelovanje - Perspi Guard® sprej protiv znojenja je klinički dokazano sredstvo koje osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neugodnog mirisa. Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primjenjeno sredstvo uz dodatne pokuse za efikasno djelovanje.

Perspi-Guard® ne ostavlja bijele mrlje na odjeći kad je suha.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci