Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Plivasept 1% opstet. krema 200 ml

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Plivasept 1% opstet. krema 200 ml

SVOJSTVA

Plivasept opstetrička krema je bijela tekuća krema ugodna mirisa. Djeluje brzo i prolongirano na bakterije, na gljive (npr. Candidu albicans), dermatofite i na lipofilne viruse (HIV). Baktericidno djelovanje nastupa već nakon 15 sekundi. Nakon nanošenja stvara antimikrobni film, koji ostaje 6 sati. Nije otrovna, ne izaziva alergije, ne nadražuje vaginalnu sluznicu. Djeluje u prisutnosti organskih tvari. Kompatibilna je s antibioticima.

NAČIN ČUVANJA

Čuvajte pri temperaturi do 25°C. 200 ml

Primjena

INDIKACIJE

- u opstetriciji i ginekologiji: kao antiseptik i lubrikant u profilaktičke i terapijske svrhe, pri pregledu, prije eksplorativnih i dijagnostičkih zahvata.;
- u urologiji: kao antiseptik i lubrikant u profilaktičke svrhe prije dijagnostičkih zahvata (kateterizacija);
- za intimnu higijenu moderne žene

Doziranje

NAČIN UPORABE

Plivasept opstetrička krema se rabi nerazrijeđena. Nanosi se na kožu u okolini vulve i perineuma, isto tako i na rukavice ginekologa ili primalje. Prije uporabe bočicu treba protresti!

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci