Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

PSORILYS 500ml – emulzija

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
PSORILYS 500ml – emulzija

Namjena proizvoda - emulzija za regulaciju keratina, za vlaženje, zaštitu i obnavljanje lipida.

Primjena

Djelovanje - Psorilys sadrži 10% urea + NaCl = patentirana formula, \"Urodium\" te s dugotrajnim učinkom neprestano održava vlagu na koži sklonoj prhutanju te ju odmah čini nježnijom, podatnijom i njegovanijom, i štiti je od vanjskih agresivnih utjecaja. Dosadašnje iskustvo je pokazalo da znatno i brzo smanjuje promjene na koži zahvaćenoj psorijazom.

Doziranje

Način primjene - Nanijeti 1- 2 puta na dan nakon pranja, kupanja ili tuširanja.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci