Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Rumalaya forte

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Rumalaya forte

Sukladno sezonskim mijenama naše tijelo prolazi razne promjene. Naglo zahlađenje može uzrokovati prehlade, a s time dolazi i pad imuniteta. Ukoliko vaše tijelo nije dovoljno jako da se obrani od naglih promjena, preporučamo vam ajurvedsku alternativu koja ne ublažava simptome već radi po principu stvaranja vlastitog tjelesnog mehanizma obrane kako bi se spriječila negativna stanja. Vata se smatra glavnom došom u tijelu i odgovorna je za sva kretanja u tijelu.

Ako teže podnosite nagle promjene vremena ili vam je organizam oslabljen, ponosni smo što vam možemo ponuditi jedno takvo ajurvedsko rješenje.

Rumalaya forte pomaže u izgradnji vezivnog tikva i umanjuje neugodu uslijed otežanog kretanja. Neugoda zbog bolova u zglobovima raširena je pojava čiji su uzroci klima, način života, radne navike ili ponavljajući pokreti. Pri svakodnevnom uzimanju, Rumalaya forte pokazala je pozitivne rezultate u olakšavanju boli nastale uslijed brojnih uzroka, uključujući bol u leđima, ukočeno rame i drugih problema sa zglobovima. Rumalaya forte je 100% prirodan i 100% siguran pripravak bez nuspojava.

Sastojci uključuju:

  • Tamjan (Boswellia serrata)
  • Guggul (Commiphora wightii)
  • Galanga (Alpinia galanga)
  • Sladić (Glycyrrhiza glabra)
  • Babin zub (Tribulus terrestris)
  • Tinospora Gulancha (Tinospora cordifolia)
Primjena

Pomoć za ublažavanje reumatskih tegoba i bolnih zglobova.

Rumalaya forte tablete osobito mogu pomoći kod ublažavanja:

  • Reumatskih bolova u svim zglobovima
  • Boli u vratu i leđima
  • Ukočenosti i boli kod ukočenog ramena
Doziranje

Uzimati 2x1 tabletu dnevno.

Drugi proizvodi proizvođača

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci