Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Sirup islandskog lišaja

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Sirup islandskog lišaja

Koliko ste puta do sada kašljali, ponekad uporno i dosadno, a da niste bili sigurni imate li sekret koji bi trebalo iskašljati ili je možda dovoljno uzeti nešto što će samo ublažiti kašalj? Holyplant sirup islandskog lišaja sadržava suhi ekstrakt islandskog lišaja bogat prirodnim tvarima koji oblažu sluznicu i tako smiruju podražaj na kašalj, ali pri tome ne zaustavljaju iskašljavanje. Osim toga sadrži i tvari koje pokazuju blagi antimikrobni učinak. Djelotvoran je kod svih vrsta kašlja u svim fazama prehlade.

Ne sadrži saharozu, što mu otvara mogućnost primjene i kod osoba koje ne smiju ili ne žele uzimati šećer.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci