Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tonik za masažu - kozmetika s posebnom namjenom

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Tonik za masažu - kozmetika s posebnom namjenom

Tonik sadrži etanolnu iscrpinu cvijeta arnike, kamfor i eterična ulja mente, ružmarina i lavande.

Neto količina: 100ml

Primjena

Arnika djeluje antiflogistično (protuupalno), analgetično (umanjuje bol) i antiseptično. Eterično ulje ružmarina pojačava prokrvljenost, eterično ulje mente hladi i smanjuje bol a lavanda djeluje poticajno na cirkulaciju svojim hiperemičnim učinkom. Tonik za masažu ugodno hladi, potiče cirkulaciju i opušta mišiće. Olakšava reumatske tegobe, dobro djeluje kod uganuća, istegnuća, neralgija i mialgija. Pomaže kod umornih nogu.

Doziranje

Više puta tijekom dana lagano utrljati u bolno mjesto.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci