Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Venotrex

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Venotrex

Venotrex emulzija za kožu namijenjena je za njegu kože s poteškoćama u venskoj cirkulaciji. Može se koristiti i pri zastoju venske krvi uslijed dugog stajanja ili sjedenja. Pripravak pomaže kod umornih i teških nogu te ublažava osjećaj težine u nogama, trnjenja nogu, grčeva u listovima (posebno noću), kao i oticanja nogu.
Venotrex emulzija za kožu zahvaljujući svom jedinstvenom obliku (transdermalna emulzija) i svojstvima djelatne tvari u obliku rutozida, prodire duboko u kožu, učvršćuje stjenke krvnih žila i povećava njihovu elastičnost. Rutozidi također sprječavaju stvaranje tzv. Ťspider nevusať na koži listova i bedara.
Pčelinji vosak (Cera Alba) čini kožu glatkom i elastičnom, dok je lanolin vlaži i njeguje. Venotrex emulzija za kožu se može s uspjehom koristiti kao pomoćno sredstvo u prevenciji proširenih vena. Pripravak koristite redovito, dva puta dnevno - ujutro i uvečer.

Primjena

Venotrex emulziju za kožu nanesite na opranu i vlažnu kožu i blago masirajte dok se ne upije. Samo za vanjsku uporabu.
Pripravak se ne preporučuje osobama osjetljivim na pčelinje proizvode.
Pripravak se ne smije rabiti nakon isteka roka valjanosti označenog na pakovanju.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci