Zapečena tjestenina sa šparogama
Šparoge potiču eliminaciju toksina iz tijela.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 350g tjestenine
- 6 šalica nasjeckanog špinata
- 300g očišćenih šparoga
- 1 šalica pasirane rajčice
- 1 šalica ovčjeg sira
- 1 šalica ricotte
- 1 šalica nasjeckane mozzarelle
- 1 bjelanjak
- 1 žličica origana
- 1/2 žličice soli
- 1/2 žličice papra
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju, ali 2 minute kraće nego prema uputama. Zagrijte ulje u tavi i dinstajte špinat dok ne omekša, 3 do 4 minute.
U velikoj zdjeli pomiješajte špinat, pasiranu rajčicu, šparoge i tjesteninu. U drugoj zdjeli pomiješajte bjelanjak, sir, origano, papar i sol.
Namastite lim za pečenje, pomiješajte sve sastojke i pecite oko 30 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineZdrava tjestenina Primavera30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s graškom i šparogama35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina sa šparogama i vrhnjem45 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s avokadom15 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s rajčicama i tunom35 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaQuiche sa špinatom i šunkom1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni njoki sa sirom i špinatom45 min12345
-
DesertiPowered by dm: Kolač od limete i pistacije1:45h12345
-
Salate
-
Kruh i pecivaHrenovke u lisnatom tijestu20 min12345
-
Kruh i pecivaKruh sa chia sjemenkama1:20h12345