Zapečena tjestenina sa šparogama

Zapečena tjestenina sa šparogama

Zapečena tjestenina sa šparogama
  • Objavljeno: Petak, 22.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Šparoge potiču eliminaciju toksina iz tijela.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 350g tjestenine
  • 6 šalica nasjeckanog špinata
  • 300g očišćenih šparoga
  • 1 šalica pasirane rajčice
  • 1 šalica ovčjeg sira
  • 1 šalica ricotte
  • 1 šalica nasjeckane mozzarelle
  • 1 bjelanjak
  • 1 žličica origana
  • 1/2 žličice soli
  • 1/2 žličice papra
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju, ali 2 minute kraće nego prema uputama. Zagrijte ulje u tavi i dinstajte špinat dok ne omekša, 3 do 4 minute.

U velikoj zdjeli pomiješajte špinat, pasiranu rajčicu, šparoge i tjesteninu. U drugoj zdjeli pomiješajte bjelanjak, sir, origano, papar i sol.

Namastite lim za pečenje, pomiješajte sve sastojke i pecite oko 30 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti