Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

3 savjeta za bolji seks

3 savjeta za bolji seks

3 savjeta za bolji seks
  • Objavljeno: Subota, 20.07.2013.
  • Broj pregleda: 64
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Neke stvari, kao što je vino, postaju bolje kako vrijeme prolazi.  Iako možda ne mislite da je tako, seks u višegodišnjim vezama jest najbolji. Prema nedavnom istraživanju, čak 90% muškaraca i žena smatra da je seks najbolji u stabilnim višegodišnjim vezama.

Ipak, brojni parovi ističu da ponekad seks u višegodišnjim vezama može biti monoton. Kako biste spriječili monotonost među plahtama, svakako uzmite u obzir savjete seksualnih stručnjaka.

Ne zanemarite osjećaje

Tajna čudesne kemije nije u samom činu seksa. Čak 96% parova ističe da je seks najbolji s osobom s kojom ste emocionalno povezani. Razgovarajte o onome što osjećate, umjesto o onome o čemu razmišljate. Razumjet ćete se bolje i osjećati povezanije.

Potražite inspiraciju

Iako je emocionalna povezanost ključna za zadovoljavajući seks, ponekad je stvari potrebno začiniti. Čak 57% parova je izjavilo da povremeno traže inspiraciju u stvarima kao što su seksualne igračke i razni filmovi. Ako to nije vaš stil, počnite čitati erotsku knjigu jer su istraživanja pokazala da takav sadržaj može značajno povećati libido.

Začinite omiljene položaje

Nije potrebno izvoditi vratolomije u krevetu, već omiljeni položaj malo promijeniti. Primjerice, ako vam je misionarski položaj najdraži, pokušajte razne varijacije misionarskog položaja. Većina parova ima 3 do 4 omiljene poze kojima se uvijek vraćaju. U tome nema ništa loše, sve dok su obje strane zadovoljne.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti