Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

3 začina za ravan trbuh

3 začina za ravan trbuh

3 začina za ravan trbuh
  • Objavljeno: Utorak, 21.05.2013.
  • Broj pregleda: 6.341
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Vjerojatno već znate da postoje biljke i začini s odličnim antioksidacijskim svojstvima. Svi oni imaju posebne vrste antioksidanata koji imaju odličan učinak na zdravlje, a istraživanja su pokazala da mogu pospješiti i mršavljenje.

Prirodni začini trebaju biti temelj zdravog pripremanja jela jer, čak i da pripremate najzdraviju namirnicu, kriva priprema s krivim začinima ju može učiniti potpuno nezdravom.

Riješite se masti na trbuhu u samo 14 dana!

Brojna istraživanja su potvrdila da začini mogu pospješiti mršavljenje. I dok postoje razne vrste začina, stručnjaci su istaknuli neke od najučinkovitijih za mršavljenje.

Đumbir

Potiče rad probavnog sustava, ali također može ublažiti probavne tegobe kao što su plinovi, nadutost i grčevi. Korijen đumbira ubrzava rad metabolizma i pomaže probavnom sustavu da pravilno razgrađuje namirnice.

Provjerite kako brže i lakše do ravnog trbuha!

Kurkuma

Bogat je izvor raznih nutritivnih tvari, a neka istraživanja su pokazala da je među najzdravijim začinima svijeta. Smanjuje rizik od nastanka kancerogenih stanice, potiče rad probavnog sustava i sagorijevanje masti.

Cimet

Cimet neće direktno potaknuti sagorijevanje masti, ali će regulirati razinu šećera u krvi te smanjiti rizik od nastanka dijabetesa tipa 2 i pretilosti. Cimet ima protuupalno djelovanje i na taj način sprječava nastanak kronične upale u tijelu koja pogoduje nakupljanju masti na području abdomena.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Pripremite tijelo za plažu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti