Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Biljke u prirodi - zdravlje u meni!

Biljke u prirodi - zdravlje u meni!

Biljke u prirodi - zdravlje u meni!
  • Objavljeno: Utorak, 12.06.2012.
  • Broj pregleda: 872
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Svi već znamo da je Ayurveda ili "znanost o životu" drevni holistički sustav dijagnosticiranja i liječenja, vjerojatno najstariji medicinski sustav poznat čovječanstvu, jer je dio Atharva vede, stare oko 5000 godina. Ono što obilježava Ayurvedu je uporaba dobro izbalansirane kombinacije biljaka i drugih sastojaka (poput minerala) u sinergijskim recepturama.

1930. godine u Indiji je osnovana kompanija Himalaya koja otada uspješno povezuje ayurvedsko znanje s modernom metodologijom medicinskog istraživanja, proširuje ayurvedsku znanost na proizvodnju biljnih pripravaka i u tome je najuspješnija na svijetu, što je uz niz raznih priznanja prošle godine potvrdila i nagrada Reader's Digest za Najpouzdaniju marku 2011!


Još je tijekom tridesetih godina prošloga stoljeća Himalaya razvila eksperimentalnu farmu rijetkih i ugroženih ljekovitih biljaka, tako da danas raspolaže s najvećom svjetskom bazom podataka cijenjenih dobavljača ljekovitog bilja, herbarijem, agrotehničkim odjelom i uzgajalištem.

Taj vodeći svjetski proizvođač biljnih pripravaka konačno je dostupan i u Hrvatskoj!

U našim ljekarnama možete pronaći proizvode:

  • Ayurslim - pomaže kod smanjenja tjelesne težine                            
  • Cystone - ublažava tegobe mokraćnog sustava
  • Rumalaya forte - ublažava reumatske tegobe i bolne zglobove
  • Tentex Royal - jača seksualnu vitalnost muškaraca
  • Hemolex - ublažava tegobe kod pojave hemeroida

S obzirom da nam se bliži ljeto, topli dani i izlasci na morske plaže, predlažemo da prvo isprobate Ayurslim -  preparat koji će vam na zdrav i siguran način pomoći da reducirate težinu, otopite masnoće i osjećate se ugodno u vašem kupaćem kostimu. Biljke poput Guggulu, Vrikshamle i Haritaki najbolje znaju kako!

U Himalayinim ayurvedskim proizvodima biljke su u savršenom balansu da ne remete tri glavne doše: Vatu, Pittu i Kaphu, a sadrže više od dvije stotine raznih ljekovitih biljaka!

Ove revolucionarne proizvode na hrvatskom tržištu potražite u ljekarnama i informirajte se dodatno  na www.himalayahrvatska.com.

S Himalayom dosegnite vrhunac zdravlja!

Komentari

Najčitanije zanimljivosti