Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Budite najbrži i osvojite vrijedne nagrade

Budite najbrži i osvojite vrijedne nagrade

Budite najbrži i osvojite vrijedne nagrade
  • Objavljeno: Petak, 03.12.2010.
  • Broj pregleda: 1.765
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Prosinac je vrijeme darivanja, a naša želja je nagraditi Vašu vjernost! Kroz cijeli mjesec na portalu ćete moći sudjelovati u nagradnim igrama i na taj način osvojiti vrijedne nagrade. Nemojte se zaboraviti registrirati na forum te svoje podatke i točan odgovor poslati na mail portal@centar-zdravlja.net!

Svake godine obilježava se Svjetski dan zdravlja. Od svog početka, 1950. godine, slavi se u cilju stvaranja svijesti o specifičnim zdravstvenim temama za Svjetsku zdravstvenu organizaciju.

Tijekom posljednjih 50 godina ovaj dan je skretao pozornost na važne zdravstvene probleme kao što su mentalno zdravlje, majke i briga o djeci, i klimatske promjene. Proslava je obilježena aktivnostima koje se protežu izvan samog dana i služe kao prilika da se privuče pažnja svijeta na te važne aspekte globalnog zdravlja.

Današnje pitanje je: kada se slavi Svjetski dan zdravlja?

Prvi koji se javi osvaja poklon bon za uslugu medicinske masaže, fizioterapijskog ili estetskog tretmana u vrijednosti od 320kn u Ustanovi Medeor.

Druga nagrada je poklon certifikat u vrijednosti od 250 kn Poliklinike Arithera Comfort.

Treća nagrada je knjiga Dubravke Miljković "Ljubav i popratne pojave - Sve što ste željeli znati, a drugi su se usudili pitati" izdavačke kuće IEP!


A točan odgovor je 7.TRAVANJ! Najbrži su bili;

  1. Iva Janošić (Poklon bon Ustanove Medeor)
  2. Marko Petrovčić (Poklon certifikat Poliklinike Arithere)
  3. Nikolina Orlić (Knjiga iz naklade IEP)

Nagrade šaljemo na kućnu adresu. Ostalima želimo više sreće u drugom krugu!

 


Nagrade u ovom krugu su omogućili:

 

Komentari

Najčitanije zanimljivosti