Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Dođite na Dječji sajam i Sajam za bebe!

Dođite na Dječji sajam i Sajam za bebe!

Dođite na Dječji sajam i Sajam za bebe!
  • Objavljeno: Utorak, 23.04.2013.
  • Broj pregleda: 316
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Za desetak dana Dječji sajam i Sajam za bebe još jedanput otvaraju svoja vrata u Rijeci. Ovogodišnje druženje održati će se 4. i 5. svibnja na trećem katu Tower centra (u prostoru bivše Magme). Već petu godinu za redom počasni pokrovitelj Dječjeg sajma je Grad Rijeka, a ulaz na sajam je tradicionalno besplatan za sve posjetitelje. Sajam se kao i svih godina održava uz potporu HUMS-a. 

Od stručne literature i savjeta, preko velike ponude opreme za bebe, krevetića, kolica i pelena, pa do igračaka i edukativnih radionica, predstava, nastupa i natjecanja za djecu, na sajmu će naći svatko ponešto za sebe.

Ove godine izdvajamo maskote Minnie, Mickey i Paja Patka koji će se cijelo vrijeme družiti s djecom. Biti će tu i klaun Miroslav i mađioničar Stefano koji će mališane razveseliti svojim ludorijama i trikovima. Na sajmu će nastupiti više od 23 plesne skupine i dječja zbora iz Grada Rijeke i okolice, a posebno izdvajamo nastup Centra za autizam Rijeka i dječjeg zbora Praputnjarski slavići. Teatar Bajki iz Ogulina pripovijedati će bajke, a Čudesni oblačak, dječji dramski ansambl nastupiti će s predstavom Tragov dok će Legendu o miševima i mačkama dočarati OŠ Čavle.

Kao i svake godine mališane očekuje i zabavni park s mnogim iznenađenjima, a u suradnji sa sponzorima za djecu  smo pripremili mnoge poklone i iznenađenja.

Roditelje očekuju posebni sajamski popusti na asortiman za novorođenčad ali i na asortiman za stariju djecu.

Radno vrijeme sajma je u subotu od 9.30 sati do 20.30 a u nedjelju od 9.30 do 19.30 sati.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti