Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Elancyl Cellu Slim protiv tvrdokornog celulita!

Elancyl Cellu Slim protiv tvrdokornog celulita!

Elancyl Cellu Slim protiv tvrdokornog celulita!
  • Objavljeno: Četvrtak, 22.03.2012.
  • Broj pregleda: 812
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Elancyl Cellu Slim predstavlja revolucionarni koncept u borbi protiv tvrdokornog celulita kao jedinstveno i nadahnuto rješenje za mršavljenj!

Elancyl, poznati svjetski proizvođač proizvoda za ljepotu tijela i pionirska robna marka na području mršavljenja te sinonim stručnosti i učinkovitosti, u srijedu je predstavio svoju najnoviju inovaciju. Cellu Slim je prvi Elancylov proizvod za mršavljenje koji, zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji djelatnih tvari cekropije i kofeina, eliminira sve tipove masti i predstavlja revolucionarni koncept u borbi protiv tvrdokornog celulita. Na prigodnom događanju održanom u Ana's Sensual Fitness studiju, osim samog proizvoda, javnosti su predstavljene i ambasadorice ovog proizvoda, šarmantna voditeljica Marijana Batinić i senzualna fitness trenerica Ana Kuhanec.

Svakodnevna briga o ljepoti tijela svakoj je ženi od velikog značaja i svaka od njih trudi se biti njegovana i iz sebe izvlačiti ono najbolje kako bi se osjećala sretnom i samopouzdanom. No, mnogo žena suočava se s celulitom kao jedinom preprekom do potpunog zadovoljstva i traže rješenja kako bi mu što lakše rekle zbogom zauvijek. Slušajući žene, njihove želje i očekivanja, Elancyl im je ponudio Cellu Slim, koji predstavlja revolucionarni koncept u borbi protiv tvrdokornog celulita kao jedinstveno i nadahnuto rješenje za mršavljenje, koje su dizajnirali i osmislili stručnjaci.

 

Cellu Slim predstavlja inovaciju u mršavljenju jer kombiniranjem djelatnih tvari cekropije i kofeina, čija su svojstva i djelovanje pomno ispitali i dokazali kemičari i biokemičari laboratorija Pierre Fabre, pruža dokazan učinak mršavljenja u samo 7 dana*, a nova, senzualna i topiva tekstura te blistavi cvjetni miris pružit će užitak prilikom svakog nanošenja. Komplementarne djelatne tvari za učvršćivanje kože omogućuju mršavljenje u 7 dana uz vidljivo zaglađivanje kože kroz 14 dana, a rezultati mršavljenja postojani su i mjesec dana nakon završetka tretmana. Zahvaljujući kronoprogramiranoj formuli, svi rezultati ostvaruju se uz jednu primjenu dnevno i 24-satnu učinkovitost proizvoda.

Već 40 godina, Elancyl u svojim autentičnim proizvodima za njegu, jedinstvenim formulama i inovativnim teksturama, koje su iznimno nježne i svilenkaste te savršeno usklađene s kožom, uvijek kombinira učinkovitost sa zadovoljstvom.

 

Prilagođen ženama,  ispunjavajući njihove želje i očekivanja, Cellu Slim je osmišljen za jednostavno nanošenje i brzo upijanje, nježno klizi po koži i daje osjećaj svilenkaste mekoće. Više o samom proizvodu i ostalim aktivnostima možete saznati na www.cellu-slim.com.hr i Facebook stranici Elancyl Hrvatska.

*biometrička ispitivanja pokazala su rezultate mršavljenja na 44 ispitanika, mjerenjem opsega bokova (cm), nakon 7 dana uporabe.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti