Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Hrana koju uvijek trebate jesti zajedno

Hrana koju uvijek trebate jesti zajedno

Hrana koju uvijek trebate jesti zajedno
  • Objavljeno: Četvrtak, 30.01.2014.
  • Broj pregleda: 756
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Uparivanje određenih namirnica pospješuje nutritivnu kvalitetu svake. Stručnjaci ovo zovu sinergija hrane. Donosimo vam savjete stručnjaka u uparivanju koji će vam pomoći da svoju zdravu prehranu učinite još zdravijom.

Špinat i limun

Špinat, koji sadrži značajnu količinu željeza, je još zdraviji ako ga pripremite s limunovim sokom koji pospješuje apsorpciju željeza.

Jeste li znali da mediteranska prehrana sprječava moždani udar?

Rajčice i maslinovo ulje

Antioksidansi likopen i karotenoid, koje pronalazimo u rajčici, se odlično slažu s zdravim mastima iz maslinovog ulja. Ova kombinacija će regulirati razinu kolesterola, krvnog tlaka i usporiti širenje raka.

Riba i curry prah

Kada se riba pomiješa s curryem, tada se zdrave omega 3 masne kiseline miješaju s antioksidacijskim svojstvima currya i smanjuju rizik od nastanka raka.

Različite vrste bobica

Sve vrste bobičastog voća imaju odlične prednosti za zdravlje, a kada spojite više vrsta, uživat ćete u pravoj nutritivnoj poslastici.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Čarolija okusa na vašem blagdanskom stolu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti