Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Humanitarna akcija "Korak u život"

Humanitarna akcija "Korak u život"

Humanitarna akcija "Korak u život"
  • Objavljeno: Utorak, 23.11.2010.
  • Broj pregleda: 2.717
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Svakim Vašim lajkom Facebook stranice Korak u život, sponzori humanitarne akcije Korak u život doniraju 1 kunu u Vaš ime!

Humanitarna akcija "Korak u život" pokrenuta je s ciljem osiguravanja stipendija mladim ljudima koji nakon stjecanja punoljetnosti izlaze iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji, a žele se fakultetski obrazovati. U Hrvatskoj godišnje više od 200 djece bez roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji završava srednju školu, od kojih velik broj njih ima želju, ali ne i mogućnost, za studiranjem. Postoje slučajevi gdje namjerno padaju četvrti razred jer ih je strah kako dalje. Zajedno s vama želimo im dati šansu.

Do sada smo uspješno zbrinuli dvije generacije brucoša iz domova i udomiteljskih obitelji, a sada trebamo vašu pomoć kako bi zbrinuli i treću.

Akciju „Korak u život" organizira Rotary Klub Zagreb Kaptol. Akciju su svojim aktivnim sudjelovanjem podržavala i mnoga poznata imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture: Severina, Slaven Bilić, Ivano Balić, Toni Cetinski, Gordan Kožulj, Iva Šulentić i Ištvan Varga. dijabetes

Finale ovogodišnje akcije je koncert svjetski poznatog baritona Lea Nuccija u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 14. prosinca 2010., s početkom u 20.00 sati, uz izravni prijenos na HRT-u.

Budite i vi dio mreže podrške!

Žiro račun akcije „Korak u život": Zagrebačka banka d.d. 2360000-1102052855

Humanitarni telefon: 060 9009
Cijena poziva: 5 kuna + PDV

Komentari

Najčitanije zanimljivosti