Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Jeste li magnet za narcisoidne osobe?

Jeste li magnet za narcisoidne osobe?

Jeste li magnet za narcisoidne osobe?
  • Objavljeno: Subota, 06.08.2016.
  • Broj pregleda: 1.185
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Narcisoidne osobe su pojedinci s izraženim samopouzdanjem koje graniči s grandioznošću. Vrlo ih je lako prepoznati i imaju sljedeće karakteristike:

  • sebične su
  • vole biti u centru pažnje
  • manipuliraju drugima
  • nisu sposobni suosjećati s drugima

Narcisoidnost je psihološki poremećaj koji je obično posljedica neke vrste traume iz djetinjstva. Važno je da znate kako narcisoidne osobe uvijek traže žrtvu. To će biti osoba koja će im dopustiti da radi sve ono što žele.

Otkrijte koju zajedničku osobinu imaju psihopati!

Osjetljivi ste

Narcisoidne osobe za svoju žrtvu traže osobu koja je osjetljiva. Takva osoba će im uvijek davati do znanja da su predivni, inteligentni i lijepi. Također, osjetljive osobe su jako osjećajne i suosjećajne. Narcisoidnim osobama je ovo vrlo važno.

Jako ste ozbiljni

Narcisoidnost je poremećaj kojeg pojedinac u pravilu ima od djetinjstva. Ako ste po prirodi jako ozbiljni i zreli, nemojte se čuditi ako privučete narcisoidnu osobu jer ovakva osoba traži nekoga tko će o njoj brinuti.

Financijski ste neovisni

Većina narcisoidnih osoba će tražiti žrtvu koja je financijski neovisna i koja financijski može podnijeti to da skrbi o drugoj osobi.

Otkrijte kako znati da netko manipulira s vama?

Ako u svojoj blizini imate osobu koja je narcisoidna, nastavite prema njoj biti ljubazni, ali ne dopustite da vas iskorištava. Izjasnite se iskreno i jasno postavite svoje granice.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti