Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

L'Erbolario te nagrađuje!

L'Erbolario te nagrađuje!

L'Erbolario te nagrađuje!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 20.05.2013.
  • Broj pregleda: 1.270
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

L'Erbolario i CentarZdravlja.net daruju 5 sjajila za usne s uljem jojobe i maslacem afričkog manga! Točno odgovorite na nagradno pitanje i napišite koju nijansu sjajila želite osvojiti!

Nabrojte neke karakteristike zbog kojih je L'Erbolario Make Up poseban i drugačiji od svega ostalog na tržištu!

Nagradna igra traje do 27. svibnja 2013.

Nagrade su osvojile:

  • Marija Mihaljević
  • Jasna Mataija
  • Jelena Sanković
  • Dubravka Svedrec
  • Gabrijela Grganić

 

Njega i boja ujedinjeni u borbi za prirodnu ljepotu i zaštitu okoliša!

Želja za životom u skladu s okolišem danas je veća nego ikada te uključuje sve aspekte života, brigu za ljepotu i općeniti osjećaj ugode u vlastitoj koži. Zbog toga se sve veći broj ljudi okreće prirodnoj kozmetici koja čini dobro našoj koži i našem planetu. Žene posebice žele naglasiti vlastitu ljepotu make upom koji je u skladu s prirodom i njezinim bojama. Važno im je da su u mogućnosti kupiti sigurne i djelotvorne proizvode, koji se temelje na kvalitetnim biljnim sastojcima. Naša je kozmetika plod i izraz naše odgovornosti prema kupcu, okolišu i održivom razvoju.

U laboratorijima L'Erbolarija provedena su opsežna istraživanja i upravo je pomoću njih kreiran ovaj prirodni make up u potpunosti u skladu s prirodom i bez testiranja na životinjama. Naše formule u potpunosti blagotvorno djeluju na svaki tip kože, čak i na najosjetljiviju, nudeći tako njegu koja čuva svježinu, mladost i sjaj.

L'Erbolario Make Up ima još neke karakteristike zbog kojih je poseban i drugačiji od svega ostalog na tržištu.

U potpunosti je bez parabena, konzervansa formaldehida, silikona, GMO sastojaka, mineralnih ulja, PEG derivata (polieliten glikol). Bitno je naglasiti i činjenicu da smo ispitali sastojke 7 metala (nikal, olovo, arsen, kadmij, merkurij, amonij i krom) kako bismo minimizirali rizik od alergia, štiteći na taj način i najosjetljiviju kožu i oči. Svi su proizvodi klinički testirani (test na dobrovoljcima in vivo, test in vitro, oftalmološki testovi) pri Odsjeku za internu medicinu i medicinsku terapiju Sveučilišta u Paviji kako bi otklonili svaku mogućnost izazivanja iritacija ili alergijskih reakcija.

Sjajilo za usne s uljem jojobe i maslacem afričkog manga

Za sve žene koje vole laganiji i prozračniji make up, ovo je sjajilo savršen izbor jer osigurava delikatan sjaj i igru svjetlosti na usnama. Iznimno ga je lako nanijeti zahvaljujući ergonomski oblikovanoj dršci, a na usnama ostavlja sjajnu i osvježavajuću teksturu, lagano nijansiranu i u potpunosti prirodnu koja usnama daje punoću, sjaj, mekoću i svježinu. U svemu tome od pomoći su njegujući fitokozmetički sastojci, među kojima se ističe ulje od jojobe i maslac afričkog manga. Dolazi u sedam nijansi, od prozirne do treperave ružičaste, boje šljive te smeđih tonova, a sve su zavodljive, neodoljive i moderne.

Nijanse: Luce, Rosa, Corallo, Dalia, Peonia, Zenzero i Mosto.

 

Ne sadrži parfeme. Ne sadrži konzervanse.

nijanse.jpg

www.erbolario.com

Komentari

Najčitanije zanimljivosti