Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Make-up natjecanje u organizaciji učilišta Profokus

Make-up natjecanje u organizaciji učilišta Profokus

Make-up natjecanje u organizaciji učilišta Profokus
  • Objavljeno: Petak, 20.11.2009.
  • Broj pregleda: 1.181
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Na Zagrebačkom velesajmu u sklopu sajma Dani ljepote 29. 11. 2009. (nedjelja) u 11,00 h  održati će natjecanje u make-upu u organizaciji učilišta Profokus.

Učilište Profokus  je ustanova za obrazovanje odraslih u specifičnim programima vezanim za modu i dizajn. Već četrnaest  godina u verificiranim programima obrazuje modne dizajnere, dizajnere interijera, kostimografe, vizažiste, frizere stiliste a u novim obrazovnim programima fitoaromaterapeute te dizajnere vrtova i pejsažne arhitekture.

Cilj stručnog tima učilišta Profokus pomoći mladim ljudima u pronalasku posla i mogućnosti prezentacije svojih radova.

Tijekom  niza godina organizacije  natjecanja u make-upu i prezentacije mladih vizažista na modnim manifestacijama kao što su Fashion Week , Cro -a porte i dr. stvorili smo stručne, moderne i  profesionalne vizažiste.

Sudjelovanje na  natjecanju u make-upu omogućeno je  svim  mladim vizažistima , fizerima stilistima i kozmetičarima iz Hrvatske i inozemstva.

Tema ovogodišnjeg natjecanja je „ Nove 80-e" koje su kao inspiracija poslužile cijelom nizu modnih dizajnera i kreatora dekorativne kozmetike.

Natjecatelji koji uđu u uži krug njih osam , imati će mogućnost prikazati svoj kreativni rad na natjecanju u make-upu u nedjelju.

Pored dobrog rada i prezentacije natjecatelji će osvojiti i lijepe nagrade.

Nagrada za

1. mjesto : Wellnes vikend daruje  Spa & Golf Resort Sveti Martin

2. mjesto : Putovanje na Cosmoprof u Bolognu, koji daruje agencija Petros iz Zagreba

3. mjesto: Komplet dekorativne kozmetike, koju daruje Kameja - gen. zastupnik Art deco-a  i phyrisa

Pozivamo sve posjetitelje sajma „Dani mode i ljepote" pridružite nam se kod otvorene pozornice paviljona 5, Zagrebačkog velesajma u nedjelju 29.11.2009. u 11 sati.

 

Komentari

Najčitanije zanimljivosti