Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Medicina & Tehnika i Dentex

Medicina & Tehnika i Dentex

Medicina & Tehnika i Dentex
  • Objavljeno: Četvrtak, 06.05.2010.
  • Broj pregleda: 1.574
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Od 13. do 15. svibnja 2010. godine  na Zagrebačkom velesajmu pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske održavaju se:

Medicina i tehnika - www.zv.hr/medicina  -  38. međunarodni sajam medicine, rehabilitacijske i laboratorijske opreme i farmacije i DENTEX www.zv.hr/dentex  - međunarodni sajam dentalne medicine.

MEDICINA I TEHNIKA 

Najugledniji  specijalizirani stručni sajam duge tradicije, svake godine u svibnju okuplja značajna imena iz područja medicine, farmacije, analitike i rehabilitacije.

Tematske cjeline ovogodišnjeg sajma:

  • CroMed - medicinski uređaji, pribor, oprema prostora i usluge, informatička podrška
  • CroLab - analitika, laboratorijski aparati, oprema, potrošni materijal i pribor, dijagnostika
  • CroPharm - farmacija
  • CroReha - rehabilitacija i program za starije osobe

Cro RescuePosebno izdvajamo CroRescue - 8. međunarodno natjecanje ekipa hitne medicinske pomoći iz hrvatske i inozemstva kkoje se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba u suorganizaciji s Regionalnim središtem za pružanje pomoći i uklanjanje posljedica katastrofa iz Divulja.

U sklopu natjecanja Hrvatska gorska služba spašavanja - stanica Zagreb, izvest će pokaznu vježbu brze evakuacije unesrećene osobe s visokog objekta/krova zgrade sistemom „Tyrolian traverse".

Sajam prati kvalitetan i sadržajan program sastavljen od  stručnih skupova, kongresa, okruglih stolova, simpozija  koji uz izložbeni dio, čini MEDICINU I TEHNIKU referentnim mjestom za okupljanje struke, predstavljanje noviteta i pružanje uvida u mogućnosti korištenja novih tehnologija.

Više na: http://www.zv.hr/sajmovi/210/strucno_hr.html

MEDIJSKI POKROVITELJ SAJMA Medicina i tehnika:

DENTEX

Po prvi puta u organizaciji Zagrebačkog velesajma i Hrvatske komore dentalne medicine održat će se Međunarodni sajam dentalne medicine.

DentexDENTEX 2010 okupit će na jednom mjestu sve najznačajnije proizvođače i dobavljače dentalne opreme, pribora i usluga i istovremeno omogućiti njihovu  neposrednu komunikaciju s potencijalnim kupcima i korisnicima dentalnih usluga.

Hrvatska komora dentalne medicine svojim članovima  posjet sajmu vrednuje s  2 boda.

Raznolik i kvalitetan program stručnih skupova i događanja, od kojih su mnoga danas već tradicionalno mjesto razmjene iskustava stručnjaka iz zemlje i svijeta, uvelike podižu znanstvenu, stručnu i edukacijsku razinu sajma u cjelini.

MEDIJSKI POKROVITELJ SAJMA Dentex: Dental Media Grupa

 

POSEBNO IZDVAJAMO: 

ZANIMLJIVOSTI ZA POSJETITELJE SAJMOVA MEDICINA I TEHNIKA / DENTEX:

besplatni opći pregledi, dijagnostika i stručni savjeti

Više na:  http://www.zv.hr/sajmovi/210/posjetitelji_hr.html

Radno vrijeme sajma: od 10:00 do 18:00 sati, subota 10:00 - 17:00 sati

Tlocrt sajma

Komentari

Najčitanije zanimljivosti