Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Nagradite se plesom na šipci Angels

Nagradite se plesom na šipci Angels

Nagradite se plesom na šipci Angels
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 13.06.2011.
  • Broj pregleda: 1.504
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sudjelujte u nagradnoj igri i probudite Anđela u sebi!

Kako Angels ples na šipci djeluje na tijelo, vježbama prilagođenim ženama svih dobi, djeluje i na vaš duh. Mi volimo reći da će on probuditi Anđela u vama - onaj duboki sloj osobnosti koji je nježan, ali istovremeno daje snagu za suočavanje sa svim životnim izazovima. Vremenom će vam porasti samopouzdanje i povjerenje u vlastito tijelo. Zahvaljujući joga metodama upoznat ćete i emotivnu stranu vježbanja i plesa, te ćete tako i nove zadatke na šipci svladavati pomicanjem granica vlastitog tijela snagom duha.

ang.jpg

Upravo zahvaljujući emotivnoj dimenziji koja je pridružena fizičkom treningu i plesu, Angels je trening za žene svih godina. I žena od osamnaest i žena iznad četrdeset godina jednako će uživati u rušenju barijera srama i straha, i upoznavanju sebe na poseban način.

Angels Summer in the city workout

Za sve one koje ostaju u Zagrebu veći dio ljeta, početnice koje nikada nisu probale ovu vrstu treninga, kao i one koje su ovisne o plesanju i ne žele provesti bez plesa čitava dva mjeseca, odnosno za sve žene željne dobrog provoda i još boljeg treninga, ženskih druženja i hrpe adrenalina, Ples na šipci Angels je osigurao ljetni ciklus vježbanja.

Angels "Summer in the city workout"  trajat će pet tjedana u srpnju i kolovozu uz pauzu od 25. srpnja do 16. kolovoza. Ovaj poseban ciklus odvijat će se po cijeni od 300 kuna, a Angelsice dvjema čitateljicama poklanjaju članarinu za "Summer in the city workout"! Članarinu je moguće iskoristiti i na jesen!

Kako do nagrade? Vrlo jednostavno! Odgovorite na nagradno pitanje koje glasi:

Koje dodatne programe nudi Ples na šipci Angels?

Točan odgovor je: Angels Djevojačka i Angels Mladenka!

Nagrade su osvojile Ida Kire i Tea Benjak. Čestitamo!

Molimo dobitnice da se jave na brojeve telefona Angelsa kako bi se dogovorile za termine plesa.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti