Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Najbolji seks je glasan seks?

Najbolji seks je glasan seks?

Najbolji seks je glasan seks?
  • Objavljeno: Utorak, 05.02.2013.
  • Broj pregleda: 921
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Britanski znanstvenici otkrivaju da što ste tijekom seksa glasniji, to će užitak biti veći. Naime, čini se da parovi koji prakticiraju glasan seks više uživaju u seksu.

Znanstvenici sa Sveučilišta Leeds du proveli istraživanje u kojemu je sudjelovalo više od 70 žena. Ispunjavale su anketu o tome koliko su glasne tijekom seksa.

Žene su izjavile da su najglasnije prije i tijekom partnerovog orgazma. Čak njih 30% je izjavilo da postanu glasnije kako bi partner lakše postigao orgazam.

Tracey Cox, koja je stručnjak za seksualno ponašanje, ističe kako "iznenadilo me otkriće da su žene u seksu glasnije od muškaraca" te dodaje kako "zabrinjava me činjenica da žene češće glume orgazam, možda je to što su glasnije samo odraz nesigurnosti i osjećaja obveze da na neki način pokažu da uživaju u seksu."

Istraživanje, koje je objavljeno u časopisu Archives of Sexual Behaviour, otkriva da čak 92% žena misli da glasan seks poboljšava samopouzdanje njihovih partnera. Također ističu da glasan seks može pomoći i u indiretknom navođenju partnera na to što im odgovara tijekom seksa, a što ne.

Prethodno istraživanje u kojemu je sudjelovalo čak 1000 sudionika pokazuje da je čak 94% žena priznalo da su tijekom seksa glasnije od partnera. Što se muškaraca tiče, oni ističu da uživaju kada je partnerica tijekom seksa glasna.

Znanstvenici tvrde da su žene glasnije i tijekom orgazma, a ističu da je glavni razlog taj što je orgazam kod žena znatno intenzivniji od orgazma kod muškaraca.  Naime, splet živaca na ženinom klitoricu povećava užitak i intenzitet orgazma kod žena.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti